Magazina e Okazioneve Valteri

Ajo që s'të duhet ty, na duhet ne!

Rreth MOV

JEPINI NJË PAMJE TË RE LOKALIT TUAJ!

Tek ne do të gjeni setet e tavolinave, karrigeve si dhe kolltuqet me dizajnet më të veçanta që do të diferencojnë ambientet tuaja.

RIVESHJE TAPICERIE!

Bëjmë riveshje tapicerie si edhe riparime të tjera të nevojshme duke përdorur materialet më cilësore.

BLEJMË MOBILIE TË PËRDORURA!

Nëse mobiliet e biznesit tuaj janë dëmtuar dhe dëshironi t’i shisni, Magazina e Okazioneve është vendi i duhur për ju.

TRANSPORT I SHPEJTË!

Ju vijmë në ndihmë duke ju ofruar edhe një shërbim të shpejtë në transportin e mobilieve që do të blini.

Çmim i Arsyeshëm

Produkte Cilësore

Transport i Shpejtë

Blog

Play Video

VIDEO PREZANTIM

Magazina e Okazioneve Valteri

Lorem ipsum